Q 1-IMPERTURBABLE : COMPOSURE ::

A - circumspect: impetuosity

B - chary : caution

C - meticulous : ingenuity

D - exigent: equilibrium

Answer - B

Q 2-PATH : MEANDERING ::

A - joke:funny

B - speech : circumlocutory

C - remark : adroit

D - assault: triumphant

Answer - B

Q 3-EXERCISE : STRONG ::

A - perform : timid

B - guard : alert

C - decide : shrewd

D - read : knowledgeable

Answer - D

Q 4-FRAGMENT : BONE ::

A - quartz : stone

B - rim: wheel

C - ash: coal

D - shard : pottery

Answer - A

Q 5-BACTERIUM : MEDIUM ::

A - meadow : grass

B - snake : egg

C - parasite : host

D - predator: den

Answer - B

Q 6-ENERVATE: VIGOUR ::

A - change : substance

B - vindicate : crime

C - verify : validity

D - adulterate : purity

Answer - D

Q 7-PEDANTIC : LEARNED ::

A - simplistic : guileless

B - moralistic : principled

C - positivistic : experimental

D - biased : prejudiced

Answer - A

Q 8-VAPORIZED : HEAT ::

A - diffused : gas

B - hardened: pressure

C - purified : distillate

D - abraded : friction

Answer - D

Q 9-TRIM : HAIR ::

A - harvest: corn

B - prune : hedge

C - clip : bouquet

D - pluck: flower

Answer - B

Q 10-CRINGE : DREAD ::

A - fidget: nervousness

B - obstruct: disappointment

C - entertain : amusement

D - suspect: anxiety

Answer - A

Q 11-GERIATRICS : OLD PEOPLE ::

A - dermatology: skin

B - pathology : medicine

C - meteorology : forecast

D - neurology : psychiatrists

Answer - A

Q 12-BRAKE : RETARD ::

A - file : gather

B - bump : dent

C - surmise : attune

D - shunt: divert

Answer - D

Q 13-CORRECT: ERROR ::

A - lobby: assistance

B - decorate : appearance

C - affirm : conviction

D - expiate : sin

Answer - D

Q 14-QUISLING : BETRAY ::

A - juggernaut:crush

B - incubus : breed

C - sphinx : demolish

D - prophet: mislead

Answer - A

Q 15-RIND : MELON ::

A - tuber: potato

B - skin : apple

C - peel: cabbage

D - cob : maize

Answer - B

See More Sheets >>>