Q 1-EXPEL: SCHOOL ::

A - export : factory

B - study : school

C - exile : nation

D - lecture : college

Answer - C

Q 2-STUTTER : SPEECH ::

A - blare : hearing

B - aroma: smell

C - astigmatism : sight

D - novocain : touch

Answer - C

Q 3-INCUMBENT : OFFICE ::

A - monarch : throne

B - president: company

C - supervisor: employee

D - captain : army

Answer - A

Q 4-HATCH : HOLD ::

A - rudder:anchor

B - boat: barge

C - courtyard : terrace

D - door: room

Answer - D

Q 5-SHARD : POTTERY ::

A - hill: cliff

B - ash : fire

C - hair : wig

D - splinter: wood

Answer - D

Q 6-COMPREHEND : UNINTELLIGIBLE::

A - swallow : edible

B - circumvent: risky

C - accumulate : insignmcant

D - control : ungovernable

Answer - D

Q 7-REFEREE : FIELD ::

A - experimenter: result

B - arbitrator: deadlock

C - gladiator: rignt

D - judge : courtroom

Answer - D

Q 8-LAVA: VOLCANO ::

A - ice : glass

B - cascade : precipice

C - steam : geyser

D - avalanche : ice

Answer - C

Q 9-MILK : EXTRACT ::

A - expend : relish

B - exploit: utilize

C - explore : peruse

D - rent: contrive

Answer - B

Q 10-SLICE : CAKE ::

A - carve : turkey

B - peel: peach

C - mash : onion

D - core : orange

Answer - A

Q 11-REFLECTION: LIGHT::

A - movie : scene

B - echo : sound

C - sentiment: feeling

D - iris : sight

Answer - B

Q 12-MONEY : POOR ::

A - refinement: sincere

B - tact: offensive

C - speech : unlettered

D - liquor: sober

Answer - B

Q 13-CORRESPOND : LETTERS ::

A - arbitrate : controversies

B - trespass : boundaries

C - debate : problems

D - barter: commodities

Answer - D

Q 14-REMORSELES : PITY ::

A - nefarious : virtue

B - guileless : youth

C - charitable : money

D - despondent: sympathy

Answer - A

Q 15-EXTOL: PRAISE::

A - regale : entertain

B - instruct: learn

C - embellish : refresh

D - fascinate : repulse

Answer - A

See More Sheets >>>