Q 1-HOPE:ASPIRES

A - love:elevates

B - film:flam

C - fib:lie

D - fake:ordinary

Answer - C

Q 2-CORPOREAL:SPIRITUAL

A - mesa:plateau

B - moron:savant

C - foreigner:immigrant

D - pedagogue:teacher

Answer - B

Q 3-SYMPHONY:COMPOSER

A - Leonardo:music

B - Fresco:painter

C - colours:pallet

D - art:appreciation

Answer - B

Q 4-Sculptor : Statue then Poet : ?

A - Canvas

B - Pen

C - Verse

D - Chisel

Answer - C

Q 5-Jeopardy : Peril :: Jealousy : ?

A - Envy

B - Lust

C - Secure

D - Romance

Answer - A

Q 6-Ornithologist : Birds then Anthropologist : ?

A - Environment

B - Mankind

C - Animals

D - Plants

Answer - B

Q 7-Calf : Cow then Puppy

A - Dog

B - Bitch

C - Horse

D - Donkey

Answer -B 

Q 8-Novice : Learner then Harbinger : ?

A - Messanger

B - Theif

C - Pickpocket

D - Robber

Answer - A

Q 9-Foresight : Anticipation then Insomnia : ?

A - Treatment

B - Unrest

C - Dark

D - Sleeplessness

Answer - D

Q 10-SEDATIVE : SLEEP

A - challenging : knowledge

B - mnemonic : memory

C - vocal : eloquence

D - dramatic : story

Answer - B

Q 11-RETICENT : TALK

A - Abstemious : Devour

B - Tasteless : Savor

C - Likely : Conjecture

D - Cranky: Grumble

Answer - A

Q 12-Indigent : Wealthy

A - Scholarly : Erudite

B - Gauche : Graceful

C - Native : Affluent

D - Angry : Rich

Answer - B

Q 13-Incandescent : Glowing

A - Boor : Oafish

B - Flash : Flame

C - Tedious : Bore

D - Indefatigable : Untiring

Answer - D

Q 14-PALATE : MOUTH ::

A - rivulet : dam

B - ceiling : room

C - rainbow : sky

D - hill : range

Answer - B

Q 15-BACTERIA : DECOMPOSITON ::

A - oxygen : treatment

B - yeast : fermentation

C - antibiotic : injection

D - volcano : eruption

Answer - B

See More Sheets >>>