Q 1-COALESCE

A - Associate

B - Conspire

C - Combine

D - Cover

Answer - C

Q 2-QUACK

A - Clown

B - Dressmaker

C - Philanthropist

D - Charlatan

Answer - D

Q 3-GAUCHE

A - Clumsy

B - Impudent

C - Stupid

D - Foreign

Answer - A

Q 4-REDUNDANT

A - Necessary

B - Diminishing

C - Plentiful

D - Superfluous

Answer - D

Q 5-ATROPHY

A - Wither

B - Grow

C - Soften

D - Spread

Answer - A

Q 6-COMPREHEND

A - Agree

B - Reprieve

C - Settle

D - Understand

Answer - D

Q 7-ARDENT

A - Eager

B - Youthful

C - Silvery

D - Difficult

Answer - A

Q 8-EPITAPH

A - Witty saying

B - Seat beside a wall

C - Satirical poem

D - Inscription on a tomb

Answer - D

Q 9-BEFIT

A - Assist

B - Stretch

C - Suit

D - Effect

Answer - C

Q 10-HABITAT

A - Routine

B - Dwelling place

C - Carriage

D - Article of clothing

Answer - B

See More Sheets >>>