Q 1-Calumniate

A - To accuse falsely

B - To accuse truthfully

C - To denounce

D - To ditch

Answer - A

Q 2-Commence

A - To End

B - To Begin

C - Nearing Finish

D - To Run

Answer - B

Q 3-Conjecture

A - Grave

B - Outward

C - To Guess

D - To Claim

Answer - C

Q 4-Contradict

A - Predict

B - To Support

C - External

D - To oppose by words

Answer - D

Q 5-Detest

A - Love

B - To hate intensely

C - Neglect

D - To support

Answer - B

Q 6-Deteriorate

A - Appreciate

B - Recover

C - To make worse

D - Strengthen

Answer - C

Q 7-Emancipate

A - To set on fire

B - Bondage

C - Neglect

D - To set free from restraint or bondage

Answer - D

Q 8-Admonish

A - To warn

B - To cajole

C - Encourage

D - Abdicate

Answer - A

Q 9-Manipulate

A - Display

B - Gloomy

C - To handle or manage

D - To mortgage

Answer - C

Q 10-Impede

A - Obstruct or hinder

B - Recover

C - To let free

D - To detect

Answer - A

Q 11-SAGE

A - Wise man

B - Era

C - Tropical tree

D - Fool

Answer - A

Q 12-ADMONISH

A - Polish

B - Distribute

C - Escape

D - Caution

Answer - D

Q 13-BESET

A - Plead

B - Deny

C - Perplex

D - Deprive

Answer - C

Q 14-FIGMENT

A - Ornamental openwork

B - Perfume

C - Invention

D - Undeveloped

Answer - C

Q 15-GLIB

A - Dull

B - Fluent

C - Thin

D - Sharp

Answer - A

See More Sheets >>>