Q 1-IRONIC

A - Inflexible

B - Bitter

C - Good-natured

D - Disguisedly sarcastic

Answer - D

Q 2-TIMID

A - Fast

B - Slow

C - Medium

D - Shy

Answer - D

Q 3-EXTRICATE

A - Pull

B - Free

C - Tie

D - Complicate

Answer - B

Q 4-NEUTRAL

A - Unbiased

B - Non-aligned

C - Undecided

D - Indifferent

Answer - A

Q 5-SHALLOW

A - Artificial

B - Superficial

C - Foolish

D - Worthless

Answer - B

Q 6-DIVERSION

A - Amusement

B - Distortion

C - Deviation

D - Bylane

Answer - C

Q 7-INSOLVENT

A - Poor

B - Bankrupt

C - Penniless

D - Broke

Answer - B

Q 8-INEXPLICABLE

A - Confusing

B - Unaccountable

C - Chaotic

D - Unconnected

Answer - B

Q 9-FEEBLE

A - Weak

B - Vain

C - Arrogant

D - Sick

Answer - A

Q 10-TRANSIENT

A - Transparent

B - Fleeting

C - Feeble

D - Fanciful

Answer - B

Q 11-BARE

A - Uncovered

B - Tolerate

C - Clear

D - Neat

Answer - A

Q 12-REPEAL

A - Sanction

B - Perpetuate

C - Pass

D - Cancel

Answer - D

Q 13-SALACITY

A - Bliss

B - Depression

C - Indecency

D - Recession

Answer - C

Q 14-ECSTATIC

A - Animated

B - Bewildered

C - Enraptured

D - Illful

Answer - C

Q 15-ADMONISH

A - Punish

B - Curse

C - Dismiss

D - Reprimand

Answer - D

See More Sheets >>>