Q 1-Synonym of ABANDON

A - Try

B - Join

C - Keep with

D - Forsake

Answer - D

Explanation

ABANDON meaning in Hindi : त्याग दें

Q 2-Synonym of ABDICATE

A - Join

B - Search

C - Abandon

D - Advance

Answer - C

Explanation

ABDICATE meaning in Hindi : छोड़ देना

Q 3-Synonym of ABSOLUTE

A - Division

B - Complete

C - Small

D - Half

Answer - B

Q 4-Synonym of ABSTAIN

A - Refrain

B - Ingest

C - Take in

D - Consume

Answer - A

Explanation

Abstain meaning in Hindi : बचना/से दूर रहना

Q 5-Synonym of ACCORD

A - Confer

B - Refusal

C - Dissension

D - Opposition

Answer - A

Explanation


Accord meaning in Hindi : सहमति

Q 6-CORPULENT

A - Lean

B - Gaunt

C - Emaciated

D - Obese

Answer - D

Q 7-BRIEF

A - Limited

B - Small

C - Little

D - Short

Answer - D

Q 8-EMBEZZLE

A - Misappropriate

B - Balance

C - Remunerate

D - Clear

Answer - A

Q 9-VENT

A - Opening

B - Stodge

C - End

D - Past tense of go

Answer - A

Q 10-AUGUST

A - Common

B - Ridiculous

C - Dignified

D - Petty
C

Answer - C

Q 11-CANNY

A - Obstinate

B - Handsome

C - Clever

D - Stout

Answer - C

Q 12-ALERT

A - Energetic

B - Observant

C - Intelligent

D - Watchful

Answer - D

Q 13-WARRIOR

A - Soldier

B - Sailor

C - Spy

D - A

Answer - 

Q 14-DISTANT

A - Far

B - Removed

C - Reserved

D - Separate

Answer - A

Q 15-ADVERSITY

A - Failure

B - Helplessness

C - Misfortune

D - Crisis

Answer - C

See More Sheets >>>