Q 1-Find the correctly spelt word.

A - Luxurios

B - Luxurious

C - Luxureous

D - Laxurious

Answer - B

Q 2-Find the correctly spelt word.

A - Lescious

B - Lusceous

C - Luscious

D - Lusscious

Answer - C

Explanation

Luscious meaning delicious

Q 3-Find the correctly spelt word.

A - Maegistrate

B - Magistrate

C - Magestrate

D - Magisttrate

Answer - B

Q 4-Find the correctly spelt word.

A - Maleable

B - Malleablle

C - Malleable

D - Mallaeble

Answer - C

Explanation

Malleable meaning resilient

Q 5-Find the correctly spelt word.

A - Manageble

B - Managable

C - Managaeble

D - Manageable

Answer - D

Explanation

Manageable meaning administration

Q 6-Find the correctly spelt word.

A - Misterious

B - Mysterous

C - Mystreious

D - Mysterious

Answer - D

Explanation

Mysterious meaning occult

Q 7-Find the correctly spelt word.

A - Maleficent

B - Malefecent

C - Malificent

D - Maleficeant

Answer - A

Explanation

Maleficent meaning detrimental

Q 8-Find the correctly spelt word.

A - Mauseleum

B - Moausoleum

C - Mausoleum

D - Maousoleum

Answer - C

Explanation

Mausoleum meaning reliquary

Q 9-Find the correctly spelt word.

A - Moustach

B - Moustcahe

C - Moustache

D - Muostache

Answer - C

Explanation

Moustache meaning palp

Q 10-Find the correctly spelt word.

A - Nonegenarian

B - Nonaegenarian

C - Nonagenarian

D - Nonagenarean

Answer - C

Q 11-Find the correctly spelt word.

A - Natoriety

B - Notoreity

C - Notoriety

D - Noteriety

Answer - C

Explanation

Notoriety meaning slander

Q 12-Find the correctly spelt word.

A - Obsoliete

B - Obsoletie

C - Obsolete

D - Obsolite

Answer - C

Explanation

Obsolete meaning outdated

Q 13-Find the correctly spelt word.

A - Octinnial

B - Octeneial

C - Octenial

D - Octennial

Answer - D

Explanation

Octennial means Recurring every eight years.

Q 14-Find the correctly spelt word.

A - Orphanage

B - Orphanege

C - Orphannage

D - Orphainage

Answer - A

Explanation

Orphanage meaning poorhouse

Q 15-Find the correctly spelt word.

A - Obsterperous

B - Obstreperous

C - Obstreporous

D - Obstriperous

Answer - B

Explanation

Obstreperous meaning fervid

See More Sheets >>>