Q 1-Find the correctly spelt word.

A - Ignouminious

B - Ignomenious

C - Ignominious

D - Ignomineous

Answer - C

Explanation

Ignominious meaning amiss

Q 2-Find the correctly spelt word.

A - Immediately

B - Imediately

C - Immediatly

D - Immedeately

Answer - A

Q 3-Find the correctly spelt word.

A - Incessaently

B - Incissantly

C - Incesantly

D - Incessantly

Answer - D

Explanation

Incessantly meaning continuously

Q 4-Find the correctly spelt word.

A - Appraise

B - Commend

C - Mentanence

D - Behavior

Answer - C

Q 5-Find the correctly spelt word.

A - Passion

B - Fashion

C - Ration

D - Tution

Answer - D

Q 6-Find the correctly spelt word.

A - Amature

B - Manual

C - Nephew

D - Athletic

Answer - A

Q 7-Find the correctly spelt word.

A - Inflamable

B - Musician

C - Righteousness

D - Negotiate

Answer - A

Q 8-Find the correctly spelt word.

A - Geography

B - History

C - Chemistry

D - All correct

Answer - D

Q 9-Find the correctly spelt word.

A - Quarreled

B - Rebellious

C - Commission

D - Mirraculous

Answer - D

Q 10-Find the correctly spelt word.

A - Lenient

B - Nationalism

C - Overhaul

D - Transfered

Answer - D

Q 11-Find the correctly spelt word.

A - Refuse

B - Repute

C - Despute

D - Confuse

Answer - C

Q 12-Find the correctly spelt word.

A - Urge

B - Merge

C - Perge

D - Surge

Answer - C

Q 13-Find the correctly spelt word.

A - Boundary

B - Exhibit

C - Depresion

D - Demonstration

Answer - C

Q 14-Find the correctly spelt word.

A - Logical

B - Ludicrucous

C - Lovely

D - Lonesome

Answer - B

Q 15-Find the correctly spelt word.

A - Periphery

B - Advurtise

C - Courteous

D - Indefinite

Answer - B

See More Sheets >>>