Q 1-Find the correctly spelt word.

A - Auspicioous

B - Auspicious

C - Aauspicious

D - Auspecious

Answer - B

Explanation

Auspicious meaning lucky

Q 2-Find the correctly spelt word.

A - Barbarien

B - Barberien

C - Barberian

D - Barbarian

Answer - D

Explanation

Barbarian meaning savage

Q 3-Find the correctly spelt word.

A - Battallion

B - Bettalion

C - Battalion

D - Battalean

Answer - C

Explanation

Battalion meaning army

Q 4-Find the correctly spelt word.

A - Bibliography

B - Bebliography

C - Bebeography

D - Bibeographe

Answer - A

Explanation

Bibliography meaning catalogue

Q 5-Find the correctly spelt word.

A - Brethren

B - Brrethren

C - Brethran

D - Brathren

Answer - A

Explanation

Brethren meaning brother

Q 6-Find the correctly spelt word.

A - Bibliophilae

B - Bibliophile

C - Bebliophile

D - Bibleophile

Answer - B

Explanation

Bibliophile meaning book lover

Q 7-Find the correctly spelt word.

A - Campaegn

B - Cammpaign

C - Caampaign

D - Campaign

Answer - D

Explanation

Campaign meaning expedition

Q 8-Find the correctly spelt word.

A - Cannibale

B - Cannible

C - Cannibal

D - Cannebal

Answer - C

Explanation

Cannibal meaning ogre

Q 9-Find the correctly spelt word.

A - Cassettee

B - Cassette

C - Cassatte

D - Cassete

Answer - B

Q 10-Find the correctly spelt word.

A - Caterpillar

B - Catrepillar

C - Caterpilar

D - Catirpillar

Answer - A

Q 11-Find the correctly spelt word.

A - Cavalrie

B - Cavalry

C - Cavelry

D - Cavalre

Answer - B

Explanation

Cavalry meaning sabers

Q 12-Find the correctly spelt word.

A - Centigrede

B - Centegrade

C - Centigrate

D - Centigrade

Answer - D

Q 13-Find the correctly spelt word.

A - Idelism

B - Idealism

C - Idaelism

D - Idealesm

Answer - B

Explanation

Idealism meaning pnematology

Q 14-Find the correctly spelt word.

A - Ignorence

B - Ignnorance

C - Ignorancce

D - Ignorance

Answer - D

Explanation

Ignorance meaning stupid

Q 15-Find the correctly spelt word.

A - Influenza

B - Influanza

C - Inflluenza

D - Influenga

Answer - A

Explanation

Influenza meaning virus

See More Sheets >>>