Q 1-Find the correctly spelt word.

A - Skillful

B - Skillfull

C - Skilfull

D - Skilpull

Answer - A

Q 2-Find the correctly spelt word.

A - Judicious

B - Cancious

C - Dilicous

D - Gracous

Answer - A

Q 3-Find the correctly spelt word.

A - Gaurantee

B - Guarantee

C - Garuntee

D - Guaruntee

Answer - B

Explanation

Guarantee - vouch for, give a guarantee, give a warranty, promise, assure

Q 4-Find the correctly spelt word.

A - Aeroddrome

B - Aerodrome

C - Arodrome

D - Aerodromee

Answer - B

Explanation

Aerodrome meaning airfield

Q 5-Find the correctly spelt word.

A - Aesthettics

B - Aesthtics

C - Asthetics

D - Aesthetics

Answer - D

Explanation

Aesthetics meaning esthetics

Q 6-Find the correctly spelt word.

A - Affectionatte

B - Affecttionate

C - Afectionate

D - Affectionate

Answer - D

Explanation

Affectionate meaning amicable

Q 7-Find the correctly spelt word.

A - Archiology

B - Archaeology

C - Archeaology

D - Archealogy

Answer - B

Q 8-Find the correctly spelt word.

A - Assassenation

B - Assassination

C - Assasination

D - Asassination

Answer - B

Explanation

Assassination meaning murder

Q 9-Find the correctly spelt word.

A - Autonomouse

B - Autonomous

C - Autonomes

D - Autonomus

Answer - B

Explanation

Autonomous meaning sovereign

Q 10-Find the correctly spelt word.

A - Admissible

B - Admisible

C - Admissiblle

D - Addmissible

Answer - A

Explanation

Admissible meaning acceptable

Q 11-Find the correctly spelt word.

A - Adoliscence

B - Adolesence

C - Adolscence

D - Adolescence

Answer - D

Explanation

Adolescence meaning virginity

Q 12-Find the correctly spelt word.

A - Agravtion

B - Agraavation

C - Aggravation

D - Agravation

Answer - C

Explanation

Aggravation meaning excitement

Q 13-Find the correctly spelt word.

A - Aligiance

B - Allegiance

C - Alegiance

D - Aligeance

Answer - B

Explanation

Allegiance meaning loyalty

Q 14-Find the correctly spelt word.

A - Ammalgamation

B - Amalgamation

C - Amallgamation

D - Amalgamattion

Answer - B

Explanation

Amalgamation meaning combination

Q 15-Find the correctly spelt word.

A - Anihelation

B - Annihillation

C - Annihilation

D - Anihilation

Answer - C

Explanation

Annihilation meaning devastation

See More Sheets >>>