Q 1-Find the correctly spelt word.

A - Rigerous

B - Rigourous

C - Regerous

D - Rigorous

Answer - D

Q 2-Find the correctly spelt word.

A - Palete

B - Palet

C - Palate

D - Pelate

Answer - C

Q 3-Find the correctly spelt word.

A - Bouquete

B - Bouquette

C - Bouquet

D - Boqquet

Answer - C

Explanation

Bouquet - bunch of flowers, nosegay, fragrance of a wine, compliment.

Q 4-Find the correctly spelt word.

A - Vetarinary

B - Veteninary

C - Vetinary

D - Veterinary

Answer - D

Explanation

Veterinary - pertaining to the medical treatment of animals

Q 5-Find the correctly spelt word.

A - Chancelary

B - Chancellery

C - Chancelery

D - Chancellary

Answer - B

Q 6-Find the correctly spelt word.

A - Excessive

B - Exccessive

C - Exxcesive

D - Excesive

Answer - A

Q 7-Find the correctly spelt word.

A - Indipensable

B - Indipenseble

C - Indispansible

D - Indispensable

Answer - D

Q 8-Find the correctly spelt word.

A - Humorous

B - Ganerous

C - Pupolous

D - Maretorious

Answer - A

Q 9-Find the correctly spelt word.

A - Itinarery

B - Itinerary

C - Itenary

D - Itinarary

Answer - B

Explanation

Itinerary - of a trip, of a journey, of travelling, of the route taken on a journey.

Q 10-Find the correctly spelt word.

A - Survaillance

B - Surveillance

C - Survellance

D - Surveilance

Answer - B

Explanation

Surveillance - careful observation of a person or group, supervision.

Q 11-Find the correctly spelt word.

A - Sepulchral

B - Sepilchrle

C - Sepalchrul

D - Sepalchrl

Answer - A

Explanation

Sepulchral - pertaining to a grave or tomb. (or) serving as a grave or tomb.

Q 12-Find the correctly spelt word.

A - Acommodation

B - Accomodaton

C - Accommodation

D - Acomodation

Answer - C

Explanation

Accommodation is used to refer to buildings or rooms where people live or stay.

Q 13-Find the correctly spelt word.

A - Faithfuly

B - Sincerely

C - Truely

D - Affectionatly

Answer - B

Q 14-Find the correctly spelt word.

A - Klaptomania

B - Klepptomania

C - Kleptemania

D - Kleptomania

Answer - D

Explanation

Kleptomania: A recurrent urge to steal, typically without regard for need or profit.

Q 15-Find the correctly spelt word.

A - Schedulle

B - Schedeule

C - Schdule

D - Schedule

Answer - D

See More Sheets >>>