Q 1-Find the correctly spelt word.

A - Treachrous

B - Trecherous

C - Trechearous

D - Treacherous

Answer - D

Explanation

guilty of or involving betrayal or deception.

Q 2-Find the correctly spelt word.

A - Abbreviate

B - Abreviate

C - Abrrviate

D - Abbreviat

Answer - A

Explanation

ABBREVIATION means Definition

Q 3-Find the correctly spelt word.

A - Immature

B - Imminent

C - Ilicit

D - Imperative

Answer - C

Explanation

Illicit - illegal

Q 4-Find the correctly spelt word.

A - Aceelerate

B - Acelerate

C - Accelerate

D - Acellrate

Answer - C

Explanation

Accelerate means More speed

Q 5-Find the correctly spelt word.

A - Accesary

B - Acessarry

C - Acessary

D - Accessary

Answer - D

Explanation

Accessary meaning - helper

Q 6-Find the correctly spelt word.

A - Accoomodate

B -Accommodate

C - Accomodate

D - Acommodate

Answer - B

Explanation

Accommodate meaning - to accommodate a friend by helping him move to a new apartment.

Q 7-Find the correctly spelt word.

A - Acoompany

B - Accompany

C - Acommpany

D - Acompany

Answer - B

Explanation

Accompany meaning - Would you like me to accompany you to your room?

Q 8-Find the correctly spelt word.

A - Accountancy

B - Acountancy

C - Acoountancy

D - Acounttancy

Answer - A

Explanation

Accountancy meaning - Keep the Record Baleanc

Q 9-Find the correctly spelt word.

A - Acquainttance

B - Acqquaintance

C - Accquaintance

D - Acquaintance

Answer - D

Explanation

Acquaintance meaning - you Know Very Well to him.

Q 10-Find the correctly spelt word.

A - Admittance

B - Admitance

C - Addmitance

D - Admitannce

Answer - A

Explanation

Admittance meaning - Permission to entry

Q 11-Find the correctly spelt word.

A - Foreign

B - Foreine

C - Fariegn

D - Forein

Answer - A

Q 12-Find the correctly spelt word.

A - Ommineous

B - Omineous

C - Ominous

D - Omenous

Answer - C

Q 13-Find the correctly spelt word.

A - Pessenger

B - Passenger

C - Pasanger

D - Pesanger

Answer - B

Q 14-Find the correctly spelt word.

A - Benefitted

B - Benifited

C - Benefited

D - Benefeted

Answer - C

Q 15-Find the correctly spelt word.

A - Forcast

B - Forecaste

C - Forcaust

D - Forecast

Answer - D

See More Sheets >>>