Q 1-The air conditioner has made ceiling fans a little redundant in today’s world. Superfluous.

A - Shouldn’t

B - Obsolete

C - Extinct

D - No improvement

Answer - D

Q 2-You must to do your homework, mustn’tyou?

A -Shouldn’t

B -must

C - ought

D - No improvement

Answer - D

Q 3-A thing of beauty is joyforever.

A - is the joy

B - Is joyous

C - Is a joy

D - No improvement

Answer - C

Q 4-The little boy fell from the roof.

A - Fell below the roof

B - Fell down the roof

C - Fell off the roof

D - No improvement

Answer - C

Q 5-Because that there wereheavy rains the lake was flooded.

A - Because of the

B - As there were

C - There was

D - No improvement

Answer - B

Q 6-The thieves ran awayin a black car.

A - Fled

B - escaped with

C - Jumped away

D - no improvement

Answer - A

Q 7-I don’t understand why did you not call me last night.

A - why had you not call

B - why you did not call

C - why not did you call

D - No improvement

Answer - B

Q 8-What she said is not correctat all.

A - incorrect

B - not incorrect

C - correct

D - No improvement

Answer - D

Q 9-My uncle couldn’t rise up from his bed no more.

A - any farther

B - any farthest

C - any more

D - no improvement

Answer - C

Q 10-The train rollsalong the track.

A - rumbles

B - rattles

C - ripples

D - No improvement.

Answer - B

Q 11-His miserable condition made us wept.

A - made us weep.

B - Made us to weep.

C - Made us to wept.

D - No improvement.

Answer - A

Q 12-Every body was alarmed withthe news of his murder.

A - On

B - after

C - at

D - No improvement.

Answer - C

Q 13-The greatest fear which is scaring of the worldtoday is global warming.

A - Which had scared of the world.

B - That scared off the world.

C - That scares the world

D - No improvement

Answer - C

Q 14-He asked me if I canhelp him to lift the box.

A - will

B - could

C - may

D - No improvement

Answer - B

Q 15-Anxiety and such other emotions are known to be unhealthyto the body.

A - Dangerous.

B - Detrimental

C - Damaging

D - No improvement.

Answer - B

See More Sheets >>>