Q 1-20 kms are not a great distance in these days of fast moving vehicles.

A - is not a great distance

B - is no distance

C - aren't a great distance

D - No improvement

Answer - A

Q 2-The more they earn, more they spend.

A - More they earn, more they spend

B - More they earn, the more they spend

C - The more they earn, the more they spend

D - No improvement

Answer - C

Q 3-It became clear that the strangers were heading into a serious disaster.

A - along

B - towards

C - for

D - No improvement

Answer - B

Q 4-The dissidents hold a great problem in every political party.

A - cause

B - give

C - pose

D - No improvement

Answer - A

Q 5-I would have waited for you at the station if I knew that you would come.

A - had known

B - was knowing

C - have known

D - No improvement

Answer - A

Q 6-They are social insects, living in communities, regulated by definite laws, each member of society bearing well-defined and separate part in the work of a colony.

A - who are living in communities

B - living among a community

C - who lives with a community

D - No improvement

Answer - D

Q 7-Practically every part of the banana tree is used by man.

A - each part

B - any part

C - most part

D - No improvement

Answer - D

Q 8-My opinion for the film is that it will bag the national ward.

A - opinion to

B - opinion about

C - opinion on

D - No improvement

Answer - B

Q 9-The end of the examinations is (an) oppurtunity for celebrating.

A - chance

B - moment

C - occasion

D - No improvement

Answer - B

Q 10-We were not the wiser for all this effort to explain the case to us.

A - none

B - neither

C - nevertheless

D - No improvement

Answer - A

Q 11-Whenever my students come across new words, I ask them to look for them in the dictionary

A - to look it up

B - to look them up

C - to look at them

D - No improvement

Answer - B

Q 12-We look forward to hear from you.

A - hearing

B - have heard

C - listen

D - No improvement

Answer - A

Q 13-It was indeed a shock for her, but she has later recovered from it.

A - since

B - then

C - afterwards

D - No improvement

Answer - A

Q 14-Realising is the significance of technical education for developing country, the government laid aside a large sum on it during the last plan-period.

A - laid up

B - set aside

C - laid out

D - No improvement

Answer - B

Q 15-If you are not clear about the meaning of a word, it is wise to look to a dictionary.

A - look for

B - look at

C - look up

D - No improvement

Answer - C

See More Sheets >>>