Q 1-His father-in-law……him up in business.

A - put

B - made

C - set

D - built

Answer - C

Q 2-……works of reference are valuable as encyclopedia, Brittanica.

A - A few

B - few

C - The few

D - Fewer

Answer - B

Q 3-The paths of glory lead ...... to the grave.

A - straight

B - but

C - in

D - directly

Answer - B

Q 4-The telephone ...... several times before I answered it.

A - was ringing

B - has rung

C - had rung

D - would ring

Answer - C

Q 5-He passed the examination in the first class because he ......

A - was hard working for it

B - worked hardly for it

C - had worked hard for it

D - was working hard for it

Answer - C

Q 6-Mike spent his childhood ...... Brighton.

A - at

B - in

C - on

D - across

Answer - B

Q 7-If negotiations are to prove fruitful, there must not only be sincerity on each side, but there must also be ...... in the sincerity of the other side.

A - faith

B - belief

C - substance

D - certainty

Answer - A

Q 8-I hate sitting ...... him as he always smells of garlic.

A - besides

B - along

C - at

D - beside

Answer - D

Q 9-Some regions of our country still remain ...... to the average man.

A - inaccessible

B - impossible

C - impermeable

D - impenetrable

Answer - A

Q 10-It ...... that Jodie will not be selected for the post

A - feels

B - looks

C - believes

D - seems

Answer - D

Q 11-In Bush, Saddam was up ...... more than his match.

A - for

B - into

C - against

D - to

Answer - C

Q 12-I haven't seen you ...... a week.

A - within

B - since

C - for

D - from

Answer - C

Q 13-I listened, but I had no idea what he was ...... about.

A - saying

B - talking

C - telling

D - discussing

Answer - B

Q 14-The car in which the minister was traveling ...... with an accident.

A - hit

B - drove

C - crashed

D - met

Answer - D

Q 15-The non cooperative attitude of the members can only ...... the image of the society.

A - spoil

B - improve

C - degrade

D - defame

Answer - A

See More Sheets >>>