Q 1-It….that Prashant will not be selected for the post

A - feels

B - looks

C - believes

D - seem

Answer - D

Q 2-In Bush, Saddam was up….more than his match.

A - for

B - into

C - against

D - to

Answer - C

Q 3-I haven't seen you… a week.

A - within

B - since

C - for

D - from

Answer - C

Q 4-I listened, but I had no idea what he was…..about.

A - saying

B - talking

C - telling

D - discussing

Answer - B

Q 5-The car in which the minister was traveling…..with an accident.

A - hit

B - drove

C - crashed

D - met

Answer - D

Q 6-The non cooperative attitude of the members can only…..the image of the society.

A - spoil

B - improve

C - degrade

D - defame

Answer - A

Q 7-Sonika is quite intelligent but rather…..

A - idealistic

B - generous

C - lazy

D - optimistic

Answer - C

Q 8-In a little-publicised deal, pepsi, cola has….. The einire soft drink market in afganistan

A - occupied

B - conquered

C - swallowed

D - captured

Answer - D

Q 9-He …..in wearing the old fashioned coat in spite of his wife's disapproval.

A - insists

B - persists

C - desists

D - resists

Answer - B

Q 10-She…..a brisf appearance at the end of party.

A - put on

B - put in

C - put across

D - put up

Answer - B

Q 11-Life is to death as pleasure is to……

A - poverty

B - suffering

C - anguish

D - pain

Answer - D

Q 12-This, party, explains how the Mehat family has been able to……its lavish lifestyle in recent times, despite the fact that all its assets have been…..

A - Keep, removed

B - afford, attached

C - develop, liquidated

D - keep up, destoryed

Answer - D

Q 13-The machine is difficult to build…..easy to maintain.

A - but

B - and

C - for

D - if

Answer - A

Q 14-If you work beyony your caopacity, you will naturally If feel….

A - drowsy

B - tired

C - confident

D - giddy

Answer - B

Q 15-If you persists in telling lies to me I shall sue you…..slander.

A - to

B - on

C - for

D - with

Answer - C

See More Sheets >>>