Q 1-"He knew that

P : and then to save himself

Q : was to save all the lives

R : entrusted to his care

S : the duty of a captain"

A - PQRS

B - SQRP

C - SPRQ

D - QSRP

Answer - B

Q 2-"With her body

P : dragging her unwilling feet

Q : weak and infirm

R : doubled with age

S : she persisted in her mission"

A - PQRS

B - QPRS

C - RQPS

D - SRPQ

Answer - C

Q 3-"We must read

P : if we want to absorb the fruits of great literature

Q : but with concentration

R : them not as we do cricket stories

S : undefined"

A - QPSR

B - PSQR

C - PRSQ

D - PRQS

Answer - A

Q 4-"I enclose

P : and the postage

Q : a postal order

R : the price of books

S : which will cover"

A - RPSQ

B - QSPR

C - QSRP

D - QPSR

Answer - C

Q 5-"A month after schools reopened….

A. 84% seats reserved under RTE
B. remain vacant
C. in private schools
D. for the new academic year"

A - ABCD

B - ACBD

C - CABD

D - DABC

Answer - D

Q 6-"Panic gripped the residents …….

A. of the area
B. in the heart of the city
C. on Wednesday
D. after a leopard escaped from the cage in forest department."

A - ABCD

B - CDAB

C - CBDA

D - DABC

Answer - A

Q 7-"The four passengers who…….

A. after their MUV fell into the river
B. were feared to have been swept away
C. are still untraceable
D. by the water of river"

A - CABD

B - BDCA

C - CDBA

D - BACD

Answer - B

Q 8-"The taps will run dry

A. on Thursday evening
B. as the water supply department
C. in the city
D. will undertake repair works"

A - ABCD

B - BCDA

C - CBDA

D - CABD

Answer - D

Q 9-"In a late night decision

A. the district collector
B. the royal fort
C. on Tuesday
D. revoked the auction of"

A - ADBC

B - CADB

C - CDBA

D - CBDA

Answer - B

Q 10-"These degrees …..

A. are generally one-year long and
B. teach students everything related to the subject
C. that specific subject
D. making them a master in"

A - BADC

B - ADCB

C - BDAC

D - ABDC

Answer - D

Q 11-"Not only is software……..

A. fun
B. but having
C. fun in software is a
D. catalyst for a successful career."

A - ABCD

B - DBCA

C - CBAC

D - CABD

Answer - A

Q 12-"The higher up the …..

A. pole of technology you climb
B. the more freedom you can
C. have in what you work on.
D. Totem"

A - ADBC

B - DABC

C - ABCD

D - ABDC

Answer - B

Q 13-"The least pleasant …….

A. lower-skilled
B. tasks are delegated to the
C. junior employees
D. and"

A - DABC

B - BADC

C - DCBA

D - ADBC

Answer - A

Q 14-"Although the most successful people …..

A. their career success is gated more by
B. what they do than by how much of it
C. work hard
D. long hours"

A - BACD

B - DCAB

C - CDAB

D - BADC

Answer - C

Q 15-"Baby boomers ……..

A . by and large
B. did their BA and MA
C. in India
D. and the the best and brightest
E. got scholarships either to UK or the US"

A - ABCDE

B - EADBC

C - BACDE

D - BCDEA

Answer - A

See More Sheets >>>