Q 1-Without payment or free of cost

A - Gratis

B - Hedonist

C - Stoic

D - Precious

Answer - A

Q 2-One who talks too much

A - Quite

B - Garrulous

C - Pregnable

D - Illogical

Answer - B

Q 3-Eliminating or killing of a whole race

A - Germicide

B - Homicide

C - Genocide

D - Suicide

Answer - C

Q 4-Doctor for skin disease

A - Dermatologist

B - Cardiologist

C - Psychiatrist

D - Paediatrician

Answer - A

Q 5-One who does a thing for pleasure and not as profession.

A - Philanderer

B - Amateur

C - Empirical

D - Imposter

Answer - B

Q 6-Government by the priests or a government which has its state religion.

A - Thearach

B - Aristocracy

C - Oligarchy

D - Theocracy

Answer - D

Q 7-A hater of learning and knowledge.

A - Samaritan

B - Misologist

C - Mascochist

D - Misogynist

Answer - B

Q 8-A man with abnormal habits.

A - Eccentric

B - Arrogant

C - Self centred

D - Supercilious

Answer - A

Q 9-Animals that eat flesh.

A - Caenivorous

B - Graminivorous

C - Vegetarian

D - Herbivorous

Answer - A

Q 10-The act of violating the sancity of the church.

A - Heresy

B - Descreation

C - Camouflage

D - Sacrilege

Answer - D

Q 11-An animal that is equaly at ho,e on land and in water.

A - Domestic

B - Abstemious

C - Amphibious

D - Cannibal

Answer - C

Q 12-A person who does not believe in the existence of god.

A - Theist

B - Atheist

C - Ascetic

D - Agnostic

Answer - B

Q 13-A tank where fish or water plants are kept.

A - Apiary

B - Aviary

C - Nursery

D - None of These

Answer - D

Q 14-A general pardon granted by the government to political offenders.

A - Amnesty

B - Alimony

C - Diplomacy

D - Armistice

Answer - A

Q 15-Last part of speech.

A - Conclusion

B - Epilogue

C - Peroration

D - Permutation

Answer - C

See More Sheets >>>