Q 1-A person pretending to be somebody he is not

A - Magician

B - Rogue

C - Liar

D - Imposter

Answer - D

Q 2-A person who knows many foreign languages

A - Linguist

B - Grammarian

C - Polyglot

D - Bilingual

Answer - A

Q 3-One who has little faith in human sincerity and goodness

A - Egoist

B - Fatalist

C - Stoic

D - Cynic

Answer - D

Q 4-One who possesses many talents

A - Versatile

B - Nubile

C - Exceptional

D - Gifted

Answer - A

Q 5-Words inscribed on tomb

A - Epitome

B - Epistle

C - Epilogue

D - Epitaph

Answer - D

Q 6-One who eats everything

A - Omnivorous

B - Omniscient

C - Irrestible

D - Insolvent

Answer - A

Q 7-Malafide case is one

A - Which is undertaken in a good faith

B - Which is undertaken in a bad faith

C - Which is undertaken after a long delay

D - Which is not undertaken at all

Answer - B

Q 8-The custom or practice of having more than one husband at same time

A - Polygyny

B - Polyphony

C - Polyandry

D - Polychromy

Answer - C

Q 9-Tending to move away from the centre or axis

A - Centrifugal

B - Centripetal

C - Axiomatic

D - Awry

Answer - A

Q 10-Teetotaller means

A - One who abstains from theft

B - One who abstains from meat

C - One who abstains from taking wine

D - One who abstains from malice

Answer - C

Q 11-A person interested in collecting, studying and selling of old things

A - Antiquarian

B - Junk-dealer

C - Crank

D - Archealogist

Answer - A

Q 12-A drawing on transparent paper

A - Red print

B - Blue print

C - Negative

D - Transparency

Answer - D

Q 13-One who is not easily pleased by anything

A - Maiden

B - Mediaeval

C - Precarious

D - Fastidious

Answer - D

Q 14-A remedy for all diseases

A - Stoic

B - Marvel

C - Panacea

D - Recompense

Answer - C

Q 15-One who is fond of fighting

A - Bellicose

B - Aggressive

C - Belligerent

D - Militant

Answer - A

See More Sheets >>>