Q 1-She makes cakes every Sunday.

A - Every Sunday cakes made by her.

B - Cakes are made by her every Sunday.

C - Cakes make her every Sunday.

D - Cakes were made by her every Sunday.

Answer - B

Q 2-She spoke to the official on duty.

A - The official on duty was spoken to by her

B - The official was spoken to by her on duty.

C - She was spoken to by the official on duty.

D - She was the official to be spoken to on duty.

Answer - A

Q 3-The doctor advised the patient not to eat rice.

A - The patient was advised by the doctor not to eat rice.

B - The patient was advised by the doctor that he should not eat rice.

C - The patient was being advised by the doctor that he should not rice by the doctor.

D - The patient has been advised not to eat rice by the doctor.

Answer - A

Q 4-I cannot accept your offer.

A - Your offer cannot be accepted by me.

B - I cannot be accepted by your offer.

C - The offer cannot be accepted by me.

D - Your offer cannot be accepted.

Answer - A

Q 5-You should open the wine about three hours before you use it.

A - Wine should be opened about three hours before use.

B - Wine should be opened by you three hours before use.

C - Wine should be opened about three hours before you use it.

D - Wine should be opened about three hours before it is used.

Answer - D

Q 6-They will inform the police.

A - The police will be informed by them.

B - The police will inform them.

C - The police are informed by them.

D - Informed will be the police by them.

Answer - A

Q 7-Kiran asked me, "Did you see the Cricket match on television last night?"

A - Kiran asked me whether I saw the Cricket match on television the earlier night.

B - Kiran asked me whether I had seen the Cricket match on television the earlier night.

C - Kiran asked me did I see the Cricket match on television the last night.

D - Kiran asked me whether I had seen the Cricket match on television the last night.

Answer - D

Q 8-David said to Anna, "Mona will leave for her native place tomorrow."

A - David told Anna that Mona will leave for her native place tomorrow.

B - David told Anna that Mona left for her native place the next day.

C - David told Anna that Mona would be leaving for her native place tomorrow.

D - David told Anna that Mona would leave for her native place the next day.

Answer - D

Q 9-I said to him, "Why are you working so hard?"

A - I asked him why he was working so hard.

B - I asked him why was he working so hard

C - I asked him why had he been working so hard.

D - I asked him why he had been working so hard.

Answer - A

Q 10-He said to her, What a cold day!"

A - He told her that it was a cold day.

B - He exclaimed that it was a cold day.

C - He exclaimed sorrowfully that it was a cold day.

D - He exclaimed that it was a very cold day.

Answer - D

Q 11-The tailor said to him, "Will you have the suit ready by tomorrow evening?"

A - The tailor asked him that he will have the suit ready by the next evening.

B - The tailor asked him that he would had the suit ready by the next evening.

C - The tailor asked him if he would have the suit ready by the next evening.

D - The tailor asked him if he will like to the suit ready by the next evening.

Answer - C

Q 12-He said to interviewer, "Could you please repeat the question?"

A - He requested the interviewer if he could please repeat the question.

B - He requested the interviewer to please repeat the question.

C - He requested the interviewer to repeat the question.

D - He requested the interviewer if he could repeat the question.

Answer - C

Q 13-He said. "Be quite and listen to my words.

A - He urged them to be quite and listen to his words.

B - He urged them and said be quite and listen to his words.

C - He urged they should be quite and listen to his words.

D - He said you should be quite and listen to his words.

Answer - A

Q 14-He said to me, I have often told you not to play with fire.

A - He said that he has often been telling me not to play with fire.

B - He told me that he had often told me not to play with fire.

C - He reminded me that he often said to me not to play with fire.

D - He said to me that he often told me not to play with fire.

Answer - B

Q 15-The Captain said to his men, "Stand at ease."

A - The Captain urged his men to stand at ease.

B - The Captain wanted his men to stand at ease.

C - The Captain told his men that they should stand at ease.

D - The Captain commanded his men to stand at ease.

Answer - D

See More Sheets >>>