Q 1-"Please don't go away", she said.

A - She said to please her and not go away.

B - She told me to go away.

C - She begged me not to go away.

D - She begged that I not go away.

Answer - C

Q 2-She said to her friend, "I know where is everyone"

A - She told that she knew where was everyone.

B - She told her friend that she knew where was everyone.

C - She told her friend that she knew where is everyone.

D - She told her friend that she knows where was everyone.

Answer - B

Q 3-After driving professor Kumar to the museum she dropped him at his hotel.

A - After being driven to the museum, Professor Kumar was dropped at his hotel.

B - Professor Kumar was being driven dropped at his hotel.

C - After she had driven Professor Kumar to the museum she had dropped him at his hotel.

D - After she was driven Professor Kumar to the museum she had dropped him at his hotel.

Answer - A

Q 4-I remember my sister taking me to the museum.

A - I remember I was taken to the museum by my sister.

B - I remember being taken to the museum by my sister.

C - I remember myself being taken to the museum by my sister.

D - I remember taken to the museum by my sister.

Answer - B

Q 5-Who is creating this mess?

A - Who has been created this mess?

B - By whom has this mess been created?

C - By whom this mess is being created?

D - By whom is this mess being created?

Answer - D

Q 6-They greet me cheerfully every morning.

A - Every morning I was greeted cheerfully.

B - I am greeted cheerfully by them every morning.

C - I am being greeted cheerfully by them every morning.

D - Cheerful greeting is done by them every morning to me.

Answer - B

Q 7-Darjeeling grows tea.

A - Tea is being grown in Darjeeling.

B - Let the tea be grown in Darjeeling.

C - Tea is grown in Darjeeling.

D - Tea grows in Darjeeling.

Answer - C

Q 8-They have built a perfect dam across the river.

A - Across the river a perfect dam was built.

B - A perfect dam has been built by them across the river.

C - A perfect dam should have been built by them.

D - Across the river was a perfect dam.

Answer - B

Q 9-Do you imitate others?

A - Are others being imitated by you?

B - Are others imitated by you?

C - Have others being imitated by you?

D - Were others being imitated by you?

Answer - B

Q 10-You need to clean your shoes properly.

A - Your shoes are needed to clean properly.

B - You are needed to clean your shoes properly.

C - Your shoes need to be cleaned properly.

D - Your shoes are needed by you to clean properly.

Answer - C

Q 11-He is said to be very rich.

A - He said he is very rich.

B - People say he is very rich.

C - He said it is very rich.

D - People say it is very rich.

Answer - B

Q 12-The invigilator was reading out the instructions.

A - The instructions were read by the invigilator.

B - The instructions were being read out by the invigilator.

C - The instructions had been read out by the invigilator.

D - The instructions had been read by the invigilator.

Answer - B

Q 13-You can play with these kittens quite safely.

A - These kittens can played with quite safely.

B - These kittens can play with you quite safely.

C - These kittens can be played with you quite safely.

D - These kittens can be played with quite safely.

Answer - D

Q 14-A child could not have done this mischief.

A - This mischief could not be done by a child.

B - This mischief could not been done by a child.

C - This mischief could not have been done by a child.

D - This mischief a child could not have been done.

Answer - C

Q 15-James Watt discovered the energy of steam.

A - The energy of steam discovered James Watt.

B - The energy of steam was discovered by James Watt.

C - James Watt was discovered by the energy of steam.

D - James Watt had discovered energy by the steam.

Answer - B

See More Sheets >>>