Q 1-Don't insult the deaf man.

A - Let the deaf man not be insult.

B - Let the deaf man not be insulted.

C - Let the deaf man not insulted.

D - Let deaf man not be insulted.

Answer - B

Q 2-Don't touch the fence.

A - Let the fence not be touch.

B - Let the fence not be touched.

C - Let the fence not touched.

D - Let the fence to not be touched.

Answer - B

Q 3-Help the poor.

A - The poor should helped.

B - We should help poor.

C - Let the poor be helped.

D - The poor should be helped.

Answer - D

Q 4-Respect your neighbours.

A - Your neighbours should respected.

B - Your neighbours should be respected.

C - Let neighbours be respected.

D - Let neighbours respected.

Answer - B

Q 5-Please give me a pen.

A - You are ordered to give me a pen.

B - You are ought to give me a pen.

C - You are requested to give me pen.

D - You are requested to give me a pen.

Answer - D

Q 6-Please tell me something.

A - You are requested to tell me something.

B - You are requested tell me something.

C - You are requested to tell something.

D - You are request to tell me something.

Answer - A

Q 7-He arrived at the conclusion.

A - The conclusion was arrived at by him.

B - The conclusion arrived at by him.

C - The conclusion had arrived at by him.

D - The conclusion have arrived at by him.

Answer - A

Q 8-His behaviour surprised me.

A - I was surprised for his behaviour.

B - I was surprised at his behaviour.

C - I was surprised with his behaviour.

D - I was surprised on his behaviour.

Answer - B

Q 9-I asked Susheela why she was sad.

A - Susheela was asked by me that why she was sad.

B - Susheela was asked by me why she was sad.

C - Susheela was asked that why she was sad.

D - Susheela was asked why she was sad.

Answer - D

Q 10-He asked me what my post was.

A - I get asked what my post was.

B - I could asked what my post was.

C - I was asked what my post was.

D - I had asked what my post was.

Answer - C

Q 11-Sit down.

A - You are requested to sit down.

B - You are ordered to site down.

C - You are told to sit down.

D - No change.

Answer - B

Q 12-Let me do this task.

A - Let this task be did be me.

B - Let this task done be me.

C - Let this task be done be me.

D - Let this task be do be me.

Answer - C

Q 13-Please keep quiet.

A - You are told for keep quiet.

B - You are requested to keep quiet.

C - You are requested for keep quiet.

D - You are told to keep quiet.

Answer - B

Q 14-Who wrote this noble ?

A - By whom has been this noble written ?

B - By whom had this noble written ?

C - By whom was this noble written ?

D - By whom this noble was written ?

Answer - C

Q 15-Why does he beat his brother ?

A - Why he beaten his brother ?

B - Why his brother beaten by him ?

C - Why is his brother beat by him ?

D - Why is his brother beaten by him ?

Answer - D

See More Sheets >>>