Q 1-He can speak French.

A - French can spoken by him.

B - French can be spoke by him.

C - French can be spoken by him.

D - French could be spoken by him.

Answer - C

Q 2-They may win the battle.

A - The battle may be win.

B - The battle may be won.

C - The battle may be won by them.

D - The battle may won.

Answer - B

Q 3-Nobody can catch him.

A - He can not be caught.

B - He can not caught.

C - He could not be cought.

D - He could not cought.

Answer - A

Q 4-We must have obeyed our teachers.

A - Our teachers might have obeyed.

B - Our teachers might have been obeyed.

C - Our teachers must have been obeyed.

D - Our teachers must have obeyed.

Answer - A

Q 5-Rahul mush have done that task.

A - That task must had been done by Rahul.

B - That task must have been done by Rahul.

C - That task must have done by Rahul.

D - That task must have been did by Rahul.

Answer - B

Q 6-We ought to have saved our environment.

A - Our environment ought to had been saved.

B - Our environment ought to have been save.

C - Our environment ought to have been saved.

D - Our environment ought to have saved.

Answer - C

Q 7-There is no book to read.

A - To be read there is no book.

B - To read there is no book.

C - There is no book to read.

D - There is no book to be read.

Answer - D

Q 8-There is nothing to do.

A - There was nothing to be done

B - There is nothing to be done.

C - There is nothing to done.

D - There is no thing to do.

Answer - B

Q 9-It is time to prepare for the game trails.

A - It is time to prepared for the game trails.

B - It is time to prepared for the game trails.

C - It is time for the game trails to prepared.

D - It is time for the game trails to be prepared.

Answer - D

Q 10-It is time to learn English.

A - It is time to be learnt English.

B - It is time for English to be learnt.

C - It is time for English to learnt.

D - It is time to be learn English.

Answer - B

Q 11-It is time to do our business.

A - It is time for our business to be done.

B - It is time to our business to be done.

C - It is time our business to be done.

D - It is time for our business be done.

Answer - A

Q 12-He like people to respect him.

A - He like respect.

B - He likes to be respected.

C - He like to be respected.

D - He want to be respected.

Answer - C

Q 13-Rahul has to see it or to believe it.

A - It has to be saw or to be believe by Rahul.

B - It has to be seen or to believe by Rahul.

C - It has to be seen or to be believe by Rahul.

D - It has to be seen or to be believe by Rahul.

Answer - C

Q 14-Switch on the cooler.

A - Let cooler be switch on.

B - Switch on the cooler please.

C - Let cooler be switched on.

D - Let the cooler be switched on.

Answer - D

Q 15-Bring the bottle of juice.

A - Let a bottle of juice be brought.

B - Let bottle of juice be brought.

C - Let a bottle of juice brought.

D - Let a bottle of juice be bring.

Answer - A

See More Sheets >>>