Q 1-He stole that watch.

A - That watch was stolen by him.

B - That watch stolen by him.

C - That watch stole by him.

D - That watch had stolen by him.

Answer - A

Q 2-Sahil spoke the lie.

A - The lie was spoke by Sahil.

B - The lie spoken by Sahil.

C - Lie was spoken by Sahil.

D - The lie was spoken by Sahil.

Answer - D

Q 3-Thief killed him.

A - He was kill by the thief.

B - He killed by the thief.

C - He was killed by the thief.

D - He was killed.

Answer - C

Q 4-The police caught the culprit.

A - The culprit were caught be the police.

B - The culprit was caught be the police.

C - The culprit caught be the police.

D - The culprit had caught be the police.

Answer - B

Q 5-He was writing a love letter.

A - A love letter had being written by him.

B - A love letter being written by him.

C - A love letter was written by him.

D - A love letter was being written by him.

Answer - D

Q 6-The farmer was ploughing the fields.

A - The fields was being ploughed by the farmer.

B - The fields were being ploughed by the farmer.

C - The fields were ploughed by the farmer.

D - The fields were being ploughed by farmer.

Answer - B

Q 7-Sita was reading the Gita.

A - The Gita was being read by Sita.

B - The Gita were being read by Sita.

C - Gita was being read by Sita.

D - The Gita was read by Sita.

Answer - A

Q 8-He had written a poem.

A - A poem has written by him.

B - A poem had written by him.

C - A poem had been written by him.

D - A poem has been written by him.

Answer - C

Q 9-They had not done their tasks.

A - Their tasks had not been done.

B - Their tasks had been not done.

C - Their tasks have not been done.

D - Their tasks have been not done.

Answer - A

Q 10-Somebody had already adopted him.

A - He have been already adopted.

B - He had already been adopted.

C - He had already adopted.

D - He has been already adopted.

Answer - B

Q 11-Rahul will pass the message.

A - The message will passed by Rahul.

B - The message would be passed by Rahul.

C - The message will pass by Rahul.

D - The message will be passed by Rahul.

Answer - D

Q 12-He will hate me.

A - I would be hated by him.

B - I will be hated by him.

C - I will hated by him.

D - I will be hate by him.

Answer - B

Q 13-The police will have caught the culprit.

A - The culprit will have caught by the police.

B - The culprit have been caught by the police.

C - The culprit will have been caught by the police.

D - The culprit would have been caught by the police.

Answer - C

Q 14-Sunder will have closed the door.

A - The door would have closed by Sunder.

B - The door would have been closed by Sunder.

C - The door will have been closed by Sunder.

D - The door will have closed by Sunder.

Answer - C

Q 15-I must help him.

A - He must helped by me.

B - I must held him.

C - He must get help from me.

D - He must be helped by me.

Answer - D

See More Sheets >>>