Q 1-Antonym of FASTIDIOUS

A - Critical

B - Choosy

C - Uncouth

D - Picky

Answer - C

Q 2-Antonym of GARRULOUS

A - Frank

B - Reticent

C - Talkative

D - Loquacious

Answer - B

Q 3-Antonym of FORTUITOUS

A - Soft spoken

B - Unlucky

C - Lucky

D - Harworking

Answer - B

Q 4-Antonym of AMIABLE

A - Crabby

B - Affable

C - Amicable

D - Cheerful

Answer - A

Q 5-Antonym of MITIGATE

A - Abate

B - Intensify

C - Calm

D - Compose

Answer - B

Q 6-Antonym of FACETIOUS

A - Solemn

B - Dizzy

C - Niggling

D - Amusing

Answer - A

Q 7-Antonym of PERNICIOUS

A - Lethal

B - Malign

C - Nefarious

D - Innocuous

Answer - D

Q 8-Antonym of RECKLESS

A - Careless

B - Cautious

C - Hasty

D - Kooky

Answer - B

Q 9-Antonym of BENEVOLENT

A - Benign

B - Caring

C - Humane

D - Selfish

Answer - D

Q 10-Antonym of COGENT

A - Ineffective

B - Valid

C - Convictive

D - Significant

Answer - A

Q 11-Antonym of DEFILED

A - Dishonored

B - Dirty

C - Sanctified

D - Ravished

Answer - C

Q 12-Antonym of PACIFY

A - Allay

B - Incite

C - Con

D - Cool

Answer - B

Q 13-Antonym of IMPERIOUS

A - Servile

B - Arrogant

C - Obligatory

D - Tyrannous

Answer - A

Q 14-Antonym of STOICAL

A - Allof

B - Cool

C - Stolid

D - Upset

Answer - D

Q 15-Antonym of PROFLIGATE

A - Abandoned

B - Corrupt

C - Moral

D - Immoral

Answer - C

See More Sheets >>>