Q 1-Antonym of MERCY

A - Affection

B - Amity

C - Malevolence

D - Lenity

Answer - C

Q 2-Antonym of EXTORTION

A - Wholesomeness

B - Stealing

C - Fraud

D - Rapacity

Answer - A

Q 3-Antonym of BRISK

A - Agile

B - Bustling

C - Sluggish

D - Nimble

Answer - C

Q 4-Antonym of STIGMA

A - Blame

B - Blot

C - Taint

D - Credit

Answer - D

Q 5-Antonym of RETREAT

A - Ebb

B - Arrival

C - Evacuation

D - Flight

Answer - B

Q 6-Antonym of DREADFUL

A - Pleasant

B - Atrocious

C - Awful

D - Beastly

Answer - A

Q 7-Antonym of AFFLUENCE

A - Abundance

B - Dearth

C - Fortune

D - Luxury

Answer - B

Q 8-Antonym of BELITTLE

A - Blister

B - Exaggerate

C - Underestimate

D - Write off

Answer - B

Q 9-Antonym of DEFORM

A - Contort

B - Blemish

C - Batter

D - Beautify

Answer - D

Q 10-Antonym of HUMILITY

A - Unpretentiousness

B - Unobtrusiveness

C - Timorousness

D - Arrogance

Answer - A

Q 11-Antonym of ELATED

A - Upset

B - Peppy

C - Snappy

D - Zestful

Answer - A

Q 12-Antonym of SPURIOUS

A - Bogus

B - Authentic

C - Forged

D - Simulated

Answer - B

Q 13-Antonym of SMUG

A - Jubliant

B - Unhappy

C - Self-satisfied

D - Pompous

Answer - B

Q 14-Antonym of NEPOTISM

A - Discrimination

B - Inclination

C - Fairness

D - Unfairness

Answer - C

Q 15-Antonym of PLACATE

A - Agitate

B - Appease

C - Cheer

D - Pacify

Answer - A

See More Sheets >>>